Застосування невласних інтегралів та рядів в теорії теплового випромінювання - Бєлан, Анастасія Олександрівна; Листопад, Володимир Васильович; Шоха, Володимир Петрович (My University, 2022)
У роботі показано застосування математичного апарату для визначення залежності густини енергії випромінювання від однієї змінної величини – температури. The work shows the application of a mathematical apparatus for determining the dependence of radiation energy density on one variable - temperature.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; невласні інтеграли; густина енергії випромінювання; improper integrals; radiation energy density