Суха, Ірина Василівна2014-03-112014-03-112008Суха, І. В. Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ / І. В. Суха // Збірник наукових праць НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 117 - 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13008В статті розглянуто першочергові завдання, які стоять перед молокопереробним комплексом на етапі підготовки до вступу в СОТ. Здійснено порівняння якісних показників молока-сировини в Україні та розвинених країнах світу. The main tasks of improvement the position of dairy industry before joining to WTO are considered. A comparison of the Ukrainian and world standards of quality indexes of milk is given.otherдержавна підтримкаСОТмолокоякістьстандартиконкурентоспроможністьstate supportWTOmilkqualitystandardscompetitivenessПропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТArticle