Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ - Суха, Ірина Василівна (My University, 2008)
В статті розглянуто першочергові завдання, які стоять перед молокопереробним комплексом на етапі підготовки до вступу в СОТ. Здійснено порівняння якісних показників молока-сировини в Україні та розвинених країнах світу. The main tasks of improvement the position of dairy industry before joining to WTO are considered. A comparison of the Ukrainian and world standards of quality indexes of milk is given.
Keywords: державна підтримка; СОТ; молоко; якість; стандарти; конкурентоспроможність; state support; WTO; milk; quality; standards; competitiveness