Дослідження параметрів процесу переміщення вантажу стуменевими захватами - Сокол, Олексій Юрійович; Деренівська, Анастасія Василівна (My University, 2025)
Струменеві захвати використовуються для захоплення об'єктів складної форми, пористих матеріалів, а також для делікатних об'єктів, які потребують обережного поводження.

Jet grippers are used for gripping objects with complex shapes, porous materials, and delicate objects that require careful handling.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; дослідження; параметри; переміщення вантажу; струменеві захвати; study; parameters; cargo movement; jet grippers