Вища математика у трьох частинах. Частина 3 - Дубовик, Володимир Панасович; Юрик, Іван Іванович (My University, 2008)
Розглянуто звичайні диференціальні рівняння, ряди, кратні, криволінійні та поверхневі інтеграли. Теоретичний матеріал відповідає навчальній програмі з курсу вищої математики і супроводжується достатньою кількістю прикладів і задач. Для студентів вищих навчальних закладів.

We consider ordinary differential equations, series multiple, curvilinear and surface integrals. The theoretical material meets the educational curriculum of higher mathematics and is accompanied by a sufficient number of examples and problems. For university students.
Keywords: поверхневі інтеграли; диференціальні рівняння; ряди; кратні; криволінійні; surface integrals; differential equations; series multiple; curvilinear; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.