Вплив екологічного чинника на економічне зростання - Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2011)
В статті проведено дослідження факторів та особливостей економічного зростання в Україні. Обґрунтована необхідність переходу до сталого економічного розвитку і проаналізовано вплив екологічного чинника на нього.

There is a research of factors and peculiarities of economic growth of Ukraine. It is determined necessity of transformation of Ukrainian economy to sustainable economic growth and analysis impact of economic determinant on it.
Keywords: раціональне природокористування; економічне зростання; сталий розвиток економіки; екологічний фактор; еколого-економічний механізм; efficient usage of natural resources; economic growth; sustainable development of economy; ecological factor; economical-ecological mechanism; кафедра економічної теорії