Вітковський, І. В.Грегірчак, Наталія Миколаївна2014-12-162014-12-162011Вітковський, І. В. Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури / І. В. Вітковський, Н. М. Грегірчак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 11. - С. 6-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19188Досліджено мікробіологічні показники бісквітних тістечок з мармеладом та суфле нової рецептури в процесі їх зберігання з врахуванням коефіцієнту резерву. investigated microbiological indicators sponge cakes with marmalade and soufflé new formulation during storage taking into account the factor reserve.otherмікрофлораmicrofloraКМАФАнМKMAFAnMмікробіологічні показникиmicrobiological indicatorsмармеладmarmaladeсуфлеsouffleбісквітні тістечкаbiscuit cakesкафедра біотехнології і мікробіологіїАналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептуриArticle