Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв - Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович (My University, 2013)
Метою роботи було дослідження впливу розмірів часток на стабільність емульсій в процесі зберігання і використанні у виробництві напоїв і їх стійкості протягом 180 діб. The aim was to study the influence of particle size on the stability of emulsions during storage and use in the production of beverages and their stability within 180 days.
Keywords: напої; наночастини; емульсії; drinks; nanoparticles; emulsions; кафедра експертизи харчових продуктів