Луговська, Оксана АндріївнаСидор, Василь Михайлович2013-09-132013-09-132013Луговська, О. А. Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013 р. — Ч. 1. – С. 120-121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9676Метою роботи було дослідження впливу розмірів часток на стабільність емульсій в процесі зберігання і використанні у виробництві напоїв і їх стійкості протягом 180 діб. The aim was to study the influence of particle size on the stability of emulsions during storage and use in the production of beverages and their stability within 180 days.otherнапоїнаночастиниемульсіїdrinksnanoparticlesemulsionsкафедра експертизи харчових продуктівВплив розмірів наночастин емульсій на якість напоївOther