Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів для спеціального харчування - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Баланда, Андрій Юрійович (My University, 2024)
За останні десятиліття споживання м'ясних напівфабрикатів стало значно популярнішим, особливо серед тих, хто шукає швидкі та зручні варіанти харчування. Але для багатьох людей, які стикаються з певними дієтологічними обмеженнями або мають специфічні дієтологічні потреби, вибір м'ясних напівфабрикатів може бути складним завданням. Котлети з використанням шпинату – це не лише смачна страва, але й додаткове джерело поживних речовин, що забезпечує організм необхідними елементами харчування. Шпинат є чудовим джерелом вітамінів, таких як вітамін А, С та К, а також мінералів, зокрема заліза та кальцію. Використання шпинату у котлетах дозволяє зберегти цінність цих поживних речовин під час кулінарної обробки

In recent decades, the consumption of semi-finished meat has become much more popular, especially among those who are looking for quick and convenient food options. But for many people who face certain dietary restrictions or have specific dietary needs, choosing deli meats can be a difficult task. Cutlets using spinach are not only a tasty dish, but also an additional source of nutrients that provide the body with the necessary nutritional elements. Spinach is an excellent source of vitamins such as vitamin A, C and K, as well as minerals including iron and calcium. Using spinach in meatballs allows you to preserve the value of these nutrients during cooking
Keywords: біологічно-активні речовини; шкільне харчування; посічені напівфабрикати; biologically active substances; chopped semi-finished products; school meals; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів