Гречка, Вадим ВасильовичБобрівник, Леонід Дем'яновичГулий, Іван СтепановичДегтярьов, Леонід СергійовичМірошников, Олег Миколайович2012-12-042012-12-042000Просторова й електронна будова цукрози: дослідження методами комп’ютерної хімії / Л. Д. Бобрівник, В. В. Гречка, І. С. Гулий та ін. // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 6. - С. 45-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4038На основі результатів розрахунків будови цукрози методами молекулярної механіки і квантової хімії в наближенні РМ3 встановлено зони стабільності 70 її комформерів. Обговорюються можливий коливальний стан молекули, зв’язок з кристалічною структурою, канал впливу на структуру процесу гідратації.Based on the results of calculations of the structure of sucrose methods molecular mechanics and quantum chemistry PM3 approximation set of stability 70 of its komformeriv. The possible vibrational state of the molecule, connection with the crystal structure, channel influence on the structure of the process of hydration.otherпросторова будова цукрозиелектронна будова цукрозиspatial structure of sucroseelectronic structure of sucroseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівПросторова й електронна будова цукрози: дослідження методами комп’ютерної хіміїArticle