Improving operational efficiency: quality management in cafe operations - Borysova, Evelina; Fefelov, Denys; Kravchenko, Anatoliy; Kuzmenko, Rostislav; Kuzmin, Oleg; Maksymiuk, Anna; Osadcha, Veronika; Vozniuk, Svitlana; Omelchenko, Mariia (My University, 2024)
У цій статті розглядається система управління якістю у кафе з акцентом на роль та важливість відділу обслуговування. Обговорюються процеси управління якістю та їх вплив на конкурентоспроможність підприємства. Зазначається, що дотримання стандартів і процедур, спрямованих на забезпечення комфорту, гігієни та безпечності для гостей, є вирішальним для успішної роботи кафе. Також підкреслюється важливість системи виявлення та усунення невідповідностей для безперервного вдосконалення процесів обслуговування

This article examines the quality management system in cafes with a focus on the role and importance of the service department. The processes of quality management and their impact on the competitiveness of the enterprise are discussed. It is noted that compliance with standards and procedures aimed at ensuring comfort, hygiene, and safety for guests is crucial for the successful operation of a cafe. The importance of a system for identifying and resolving discrepancies for continuous improvement of service processes is also highlighted
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; система управління якістю; відділ обслуговування; стандарти обслуговування; комфорт гостей; гігієна; безпека; конкурентоспроможність; невідповідності; коригувальні дії; quality management system; service department; service standards; guest comfort; hygiene; safety; competitiveness; discrepancies; corrective actions