Сорокін, Анатолій Іванович2019-12-102019-12-102018Сорокін, А. І. Шляхи зниження витрат свіжої води та кількості стічних вод в бурякоцукровому виробництві / А. І. Сорокін // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 26-27 березня 2018 р. – Київ : – НУХТ, 2018. – С. 81–84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30515Проведено аналіз впливу технічного рівня цукрового виробництва на загальну витрату води для технологічних потреб. The analysis of the influence of the technical level of sugar production on the total water consumption for technological needs.uk-UKцукрове виробництвоспоживання водивдосконаленняsugar productionwater consumptionimprovementШляхи зниження витрат свіжої води та кількості стічних вод в бурякоцукровому виробництвіThesis