Дослідження біотехнологічних властивостей закваски спонтанного бродіння - Мокруха, Наталія Миколаївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2016)
Виробництво житнього хліба характеризується складністю технології, яка заснована на використанні в якості біологічних розпушувачів напівфабрикатів з високою кислотністю - заквасок. Production of rye bread characterized by complexity of the technology is based on using baking powder as a biological half-finished with high acidity - starters.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; закваска спонтанного бродіння; біотехнологічні властивості; житній хліб; spontaneous sourdough fermentation; biotechnological properties; rye bread