Махинько, Валерій МиколайовичАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-232014-07-232003Махинько, В. М. Використання математичних методів планування експерименту при розробленні комплексного поліпшувача якості хліба / В. М. Махинько, Л. Ю. Арсеньєва // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : матеріали 67-ї наук. конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2003 р. – Ч. 2. – К. : НУХТ, 2003. – С. 57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16257Для хлібобулочних виробів, до рецептури яких входить понад 15 % продуктів переробки сої, пропонується комплексний поліпшувач якості. Його склад було оптимізовано математико-статистичним методом (повний факторний експеримент). For bakery, the recipe of which is more than 15 % of products of processing of a soya, offers a comprehensive improver quality. Its structure was optimized mathematical-statistical method (full factorial experiment).uk-UKхлібсояферменткомплексний поліпшувачоптимізаціяbreadsoyenzymecomplex improveroptimizationкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання математичних методів планування експерименту при розробленні комплексного поліпшувача якості хлібаThesis