Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату - Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2024)
Вивчено вплив додавання порошків м'яти і кропиви на якість напівфабрикату для торту Наполеон. Оцінено зміну органолептичних показників. Розраховано харчову та енергетичну цінність продукту.

The effect of adding mint and nettle powders on the quality of the semi-finished product for the Napoleon cake was studied. Changes in organoleptic parameters were evaluated. The nutritional and energy value of the product was calculated.
Keywords: торт Наполеон; технологія; напівфабрикат; збагачення; порошок м'яти; порошок кропиви; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; Napoleon cake; technology; semi-finished product; enrichment; mint powder; nettle powder