Денека, Тетяна КирилівнаМахинько, Людмила ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2024-10-282024-10-282024Денека, Т. К. Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату / Т. К. Денека, Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 17–18 вересня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45150Вивчено вплив додавання порошків м'яти і кропиви на якість напівфабрикату для торту Наполеон. Оцінено зміну органолептичних показників. Розраховано харчову та енергетичну цінність продукту.The effect of adding mint and nettle powders on the quality of the semi-finished product for the Napoleon cake was studied. Changes in organoleptic parameters were evaluated. The nutritional and energy value of the product was calculated.ukторт Наполеонтехнологіянапівфабрикатзбагаченняпорошок м'ятипорошок кропивикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівNapoleon caketechnologysemi-finished productenrichmentmint powdernettle powderДослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикатуThesishttps://orcid.org/0000-0003-4021-8947https://orcid.org/0009-0001-8876-3373