Гойко, Ірина ЮріївнаОніщенко, Назар Ігорович2023-12-142023-12-142023Гойко, І. Розроблення хлібобулочного виробу, збагаченого екстрактом зеленого чаю та вітамінізованим джемом / І. Гойко, Н. Оніщенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 32-34https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41765Показано, що використання вітамінізованого яблучного джема та екстракта листя зеленого чаю у якості збагачувачів впливає на формування показників якості та сприяє розширенню якісного та безпечного асортименту хлібобулочних виробів.It is shown that the use of vitaminized apple jam and green tea leaf extract as fortifiers affects the formation of quality indicators and contributes to the expansion of a high-quality and safe range of bakery productsotherекстракт зеленого чаюяблучний джемхарчова цінністьбулочні виробиgreen tea extractapple jamnutritional valuebakery productsРозроблення хлібобулочного виробу, збагаченого екстрактом зеленого чаю та вітамінізованим джемомOther