Фарш "Апетитний" (Патент на винахід № 102487) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія Сергіївна (My University, 2013)
Розроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо куряче, соєвий текстурат, манну крупу. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper,additivePro fresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatchicken’s, soya texturate,semolina.
Keywords: соя; м'ясо куряче; фарш; свинина; спеції; soya; meatchicken’s; mince; pork; spices; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів