Перспективи розвитку системи управління персоналом в аграрному секторі економіки - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2018)
У статті досліджено перспективи розвитку системи управління персоналом в аграрному секторі економіки, виявлено ряд недоліків у роботі сільськогосподарських підприємств. Обґрунтовано тезу, що управління персоналом, яке здійснюється на середніх та малих аграрних підприємствах, реалізується через планомірний і систематичний вплив на поведінку членів колективу організації та відносини між ними. The article is investigated perspectives of development of human resources management system in the agricultural sector of economy, revealed a number of shortcomings in the work of agricultural enterprises. Personnel management in medium and small agrarian enterprises is realized through systematic and systematic influence on the behavior of the members of the staff of the organization and the relationship between them.
Keywords: людський ресурс; управління персоналом; аграрний сектор; модель; human resources management; human resource; agricultural sector; model; кафедра економіки і права