Губеня, Вячеслав ОлександровичАрсеньєва, Лариса Юріївна2016-10-042016-10-042013Губеня, В. О. Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньева // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 137-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24300Клінічні спостереження довели антианемічну дію рогаликів з лактатом заліза і «Гемовіталом», яка виявляється у збільшенні концентрації гемоглобіну та покращенні морфометричних параметрів еритроцитів крові дітей.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справивироби антианемічного призначенняресторанне господарствоздобні булочні виробиантианемического назначенияресторанное хозяйствосдобные булочные изделия изделияantianemicheskogo purpose productsrestaurant managementFlour bakery productsЗдобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарстваThesis