Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства - Губеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2013)
Клінічні спостереження довели антианемічну дію рогаликів з лактатом заліза і «Гемовіталом», яка виявляється у збільшенні концентрації гемоглобіну та покращенні морфометричних параметрів еритроцитів крові дітей.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи; анемія; ресторанне господарство; здобні вироби; гемоглобін; restaurant management; butter products