Визначення мікроелементного складу грибів методом твердофазної спектрофотометрії - Костенко, Єлизавета Євгеніївна (My University, 2011)
Запропонована схема твердофазного спектрофотометричного визначення мікроелементного складу їстівних грибів із застосуванням азо- і сульфофталеїнових барвників, іммобілізованих на аніонообміннику АВ-17*8.

The scheme of interface spectrophotometric definition of microelement composition in the edible mushrooms with application of azo- and sulfophtalein dyes immobilized on the surface of anionite AB-17*8 was proposed.
Keywords: мікроелементный склад; іммобілізовані барвники; харчові гриби; mikroelementnыy composition; immobilized dyes; edible mushrooms; кафедра харчової хімії