Облік і контроль витрат на підприємствах бурякоцукрового комплексу України та їх вплив на формування собівартості продукції - Лукашенко, Н. О. (My University, 2011)
Актуальність матеріалу, викладеного у статті, обумовлена тим, що проблема обліку і контролю витрат на підприємствахбурякоцукровогокомплексу України є досить гострою і тісно пов’язана із формуванням собівартості продукції. В даній статті акцентовано увагу на першочергові проблеми в обліку і контролю витрат на підприємствах галузі.
Keywords: облік витрат; бурякоцукрове виробництво; собівартість; положення (стандарти) бухгалтерського обліку; cost accounting; provisions (standards) of accounting; cost of production; sugar-beet output