Формоутворення картонної пачки із плоскоскладеної заготовки в пакувальних машинах - Зворська, Аліна; Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2014)
Для суміщення транспортування пачки з операціями по її формоут-воренню із картонної заготовки, фасуванню, утрушуванню, закриттю, оформленню в пакувальних машинах використовують транспортні системи із спеціальними карманними носіями. For the combination of transport bundles of transactions on its formout-vorennyu piece of cardboard, packaging, utrushuvannyu, closure, design of packaging machines used transportation systems with special pocket carriers.
Keywords: пакувальні машини; пакування; картонні пачки; packing Machine; packaging; carton boxes; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки