Статистичні аспекти виробничого травматизму при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів - Охмакевич, Анастасія Миколаївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2021)
Проведений аналіз найбільш частих причин, наслідків та обставин нештатних ситуацій при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів. The analysis of the most frequent causes, consequences and circumstances of abnormal situations in the production of basic pharmaceutical products and pharmaceuticals.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; статистика; професійний травматизм; умови праці; statistics; occupational injuries; working conditions