Українець, Анатолій ІвановичМирончук, Валерій ГригоровичГрушевська, Ірина ОлегівнаЗмієвський, Юрій ГригоровичКучерук, Дмитро Дмитрович2012-02-222012-02-222007Процес нанофільтрації молочної сироватки / А. І. Українець, В. Г. Мирончук, І. О. Грушевська [та інші] // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2007. - Вип. 17, Т. 1. - С. 138-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/317У статті представлено обґрунтування доцільності використання молочної сироватки, для отримання цінних її компонентів – білків та лактози. Представлені експериментальні дані дослідження процесу нанофільтрації молочної сироватки. This paper presents the rationale for the use of whey to obtain valuable components - protein and lactose. Experimental research of data nanofiltration whey.uk-UKнанофільтраціямолочна сироваткаnanofiltrationmilk wheyкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняПроцес нанофільтрації молочної сироваткиArticle