Процес нанофільтрації молочної сироватки - Українець, Анатолій Іванович; Мирончук, Валерій Григорович; Грушевська, Ірина Олегівна; Змієвський, Юрій Григорович; Кучерук, Дмитро Дмитрович (My University, 2007)
У статті представлено обґрунтування доцільності використання молочної сироватки, для отримання цінних її компонентів – білків та лактози. Представлені експериментальні дані дослідження процесу нанофільтрації молочної сироватки. This paper presents the rationale for the use of whey to obtain valuable components - protein and lactose. Experimental research of data nanofiltration whey.
Keywords: нанофільтрація; молочна сироватка; nanofiltration; milk whey; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування