Марценюк, Олександр СтепановичПастушенко, Ігор Миколайович2017-04-262017-04-262016Марценюк, О. С. Очищення низько концентрованих цукрових суспензій / О. С. Марценюк, І. М. Пастушенко // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 8-9 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 115-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25134З метою очищення соків і сиропів на цукрових заводах проводиться процес фільтрування цукрових суспензій. Для того, щоб запобігти закупорюванню пор фільтрувальних перегородок твердими частинками використовуються фільтрувальні матеріали різних видів. В якості фільтрувальної перегородки використана бельтінгова тканина. В якості фільтрувального матеріалу досліджені фільтроперліт і шунгіт порошковий.фільтруванняцукрова промисловістьадсорбціякафедра процесів і апаратів харчових виробництвfilteringsugar industryadsorptionОчищення низько концентрованих цукрових суспензійThesis