Саморегулівні організації та ix роль у регулюванні фінансового ринку - Сухіх, Оксана Андріївна (My University, 2014)
Зростання і вдосконалення фінансового ринку зумовлюють потребу в постійному оновленні механізмів регулювання й нагляду шляхом підвищення ролі саморегулівних організацій як ефективного механізму регулювання ринку фінансових послуг. The growth and improving financial market determine the need for constant updating mechanisms of regulation and oversight by increasing the role of self morehulivnyh organizations as an effective mechanism for regulating financial services.
Keywords: саморегулювання; фінансовий ринок; self-regulation; financial market