Мельник, Людмила МиколаївнаМатко, Світлана ВасилівнаКриворотенко, Альона Володимирівна2013-04-232013-04-232010Патент 51734 UA, МПК (2009) A23L 2/00 Cпосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку / Матко С. В., Мельник Л. М., Криворотенко А. В. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u 201002101 ; заявл. 25.02.2010 ; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7616Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку, що включає адсорбційне оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що як реагент використовують природний мінерал – шунгіт у концентрації 1,5-2,0 мас.% при нагріванні яблучного соку до 40-50ºС, тривалості оброблення 40-60 хв. Method of reducing microbial insemination apple juice, including adsorption processing of apple juice, which is characterized by the fact that as a reagent use natural mineral - zhung in concentration 1.5-2.0 wt.% Apple juice when heated to 40-50 º C, the duration of treatment of 40 -60 min.otherадсорбціяшунгітяблучний сікadsorptionzhungapple juiceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на корисну модель №51734)Other