Організаційні форми кооперації великого і малого підприємництва - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2010)
Розглянуто форми кооперації великого і малого підприємництва та з’ясовано, що найважливішою ознакою ринкової економіки є існування і взаємодія багатьох великих, середніх і малих підприємств, їх оптимальне співвідношення. Considered forms of cooperation large and small businesses and found that the most important feature of a market economy is the existence and interaction of many large, medium and small enterprises, their optimal value.
Keywords: кооперація; форми кооперації; мале підприємництво; cooperation; forms of cooperation; small business; кафедра економіки і права