Моніторинг довкілля - Ничик, Оксана Василівна (My University, 2011)
Висвітлені загальні уявлення про методичні основи організації спостережень та проведення аналізу забруднення атмосфери, поверхневих, підземних та морських вод, ґрунтового покриву та геологічного середовища. Наведені принципи проведення моніторингу навколишнього природного середовища в Україні. Highlights the general idea of the methodological basis of observation and analysis of air pollution, surface water, groundwater and marine waters, soil and geological environments. These principles of environmental monitoring in Ukraine.
Keywords: оцінка; прогнозування; моніторинг довкілля; спостереження; контролювання; evaluation; prediction; environmental monitoring; surveillance; monitoring; кафедра екології та екоменеджменту