Гусятинська, Наталія АльфредівнаЧорна, Тетяна МиколаївнаКасян, Ірина МиколаївнаШтангеєв, Валерій ОстаповичМолодницька, Олена Миколаївна2014-05-162014-05-162011Нова методика поляриметричного визначення сахарози / Н. А. Гусятинська, Т. М. Чорна, І. М. Касян, В. О. Штангеєв, О. М. Молодницька // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція. – Х. : ХДУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 77–78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14384В тезах розглянуто застосування нового нетоксичного реагенту для освітлення розчинів сахарози при поляриметричному визначенні масової частки сахарози. Наведена методика визначення масової частки сахарози із застосуванням комплексного реагенту, яка забезпечують високу якість освітлення розчинів, їх стійкість протягом тривалого періоду, які відзначаються простою виконання та зручністю у користуванні. In theses examined using a new non-toxic reagent for lighting solutions with sucrose polarimetric determination of the mass fraction of sucrose. The method of determining the mass fraction of sucrose using complex reagent that provides high quality lighting solutions, their stability over a long period, which marked a simple implementation and ease of use.otherцукробурякове виробництвосахарозамасова частка сахарозикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняbeet productionsacсharosemass part of saccharoseкафедра технології цукру і підготовки водиНова методика поляриметричного визначення сахарозиThesis