Кошеленко, ОленаГречко, Ніна ЯківнаГержикова, Вікторія ГригорівнаТолстенко, Дмитро Петрович2016-06-302016-06-302003Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових і шампанських виноматеріалів / О. А. Кошеленко, Н. Я. Гречко, В. Г. Гержикова, Д. П. Толстенко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : матеріали 69-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – Київ : НУХТ, 2003. – Ч. 2. – С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23720uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваокисненнявиноматеріалстабільністьoxidationwinestabilityРозроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових і шампанських виноматеріалівThesis