Індуктор інтерферону першого типу в культурах клітин (Деклараційний патент на винахід № 71281) - Карпов, Олександр Вікторович; Поводзинський, Вадим Миколайович; Пенчук, Юрій Миколайович; Жолобак, Надія Михайлівна; Верьовк, Сергій Вікторович (My University, 2004)
Індуктор інтерферону першого типу в культурах клітин, що містить тилорон, який відрізняється тим, що одноланцюгова РНК ковалентно зв'язана з нерозчинною поверхнею, яка являє собою нітроцелюлозну плівку, співвідношення тилорону до РНК 1:10 моль/моль. Inductor-type interferon in the first cell culture comprises tirolon, characterized in that the single-stranded RNA covalently linked to an insoluble surface is a nitrocellulose film, the ratio RNA tilorona to 1:10 mol/mol.
Keywords: інтерферон; індуктор; дріжджова РНК; тилорон; сферон; interferon; inductor; yeasts RNA; tyloron; spheron; кафедра біотехнології і мікробіології