Національний університет харчових технологій2020-03-022020-03-022019Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ : тези доповідей / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Навчально-науковий інститут економіки і управління. – Київ : НУХТ, 2019. – 175 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30930У збірник увійшли тези доповідей учасників VІІІ Всеукраїнської науково- практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання.агропромисловий комплекссуб’єкти господарюванняпідприємства харчової промисловостіконкурентоспроможністьпідприємства переробної галузіфінансово-економічна безпека підприємствуправління результативністюbusiness entitiesfood industry enterprisescompetitivenessprocessing industry enterprisesagro-industrial complexperformance managementfinancial and economic security of enterprisesПідвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПКBook