Кравчук, Світлана Віталіївна2021-07-162021-07-162021Кравчук, С. В. Впровадження технології соусів на основі емульсійного напівфабрикату для молодіжного кафе в м. Тернопіль : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Світлана Віталіївна Кравчук ; наук. керівник Олена Станіславівна Павлюченко. – Київ, 2021. – 153 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34822otherмолодіжне кафесхема технологічного процесуконкурентоспроможністькарагенанпорошок зі шпинатусоус полідисперсного типукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВпровадження технології соусів на основі емульсійного напівфабрикату для молодіжного кафе в м. ТернопільOther