Вихристенко, Олена ЮріївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-222019-04-222018Вихристенко О. Наукове обгрунтування та розроблення складу безглютенового бісквітно-фруктового торта оздоровчого призначення / О. Вихристенко, А. Башта // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р.– С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29024В роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб отримання безглютенового бісквітно-фруктового виробу оздоровчого призначення. The proposed method of obtaining a gluten-free biscuit-fruity product for health-improving purposes is theoretically substantiated and experimentally confirmed.uk-UKбісквітно-фруктовий виріббісквіт безглютеновийягоди вишніягоди чорної смородиниоздоровчі продуктиhusky-fruit purchasebiskvit bashluuteneyarn winterblack blood bladehealth productsкафедра технології оздоровчих продуктівНаукове обгрунтування та розроблення складу безглютенового бісквітно-фруктового торта оздоровчого призначенняThesis