Мороз, Дар'я Олександрівна2024-03-062024-03-062023Мороз, Д. О. Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мороз Дар'я Олександрівна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42012ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсировинам’ясосвининаяловичинатехнологіяковбасипереробкапаштетирозрахунокконструкціяобладнанняпереробкаОрганізація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетівOther