Бендас, Яна ЮріївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаПольовик, Володимир Вікторович2016-04-272016-04-272015Польовик, В. В. Аналіз харчової цінності солодких страв / В. В. Польовик, Я. Ю. Бендас, І. Л. Корецька // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 223-224.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23007uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїхарчова цінністьсолодкі стравиnutritional valuesweet dishesАналіз харчової цінності солодких стравThesis