Нові надходження № 12 (грудень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2016)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у грудні 2016 року. To help teachers presents list of documents that went to the Foundation library for science and technology in December 2016.
Keywords: нові надходження; new incomings