Дослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробів - Вербецька, Тетяна Володимирівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2015)
Стаття присвячена дослідженню заміни різного дозування цукру глюкозно-фруктозним сиропом у виробництві здобних виробів. Експериментально доведено, що заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом дозволяє отримати вироби з більшим об’ємом, пористістю та хорошими органолептичними показниками якості. The article deals with the replacement of different dosing sugar glucose-fructose syrup in the manufacture of buns. Experimentally proved that the replacement of sugar glucose-fructose syrup allows to obtain products with high volume, porosity and good organoleptic quality indicators.
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп; цукор; тісто; здобні вироби; бродіння; buns; glucose-fructose syrup; sugar; dough; fermentation; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів