Вербецька, Тетяна ВолодимирівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2017-01-162017-01-162015Вербецька, Т. В. Дослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробів / Т. В. Вербецька, Ю. В. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 12. – С. 53-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24716Стаття присвячена дослідженню заміни різного дозування цукру глюкозно-фруктозним сиропом у виробництві здобних виробів. Експериментально доведено, що заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом дозволяє отримати вироби з більшим об’ємом, пористістю та хорошими органолептичними показниками якості. The article deals with the replacement of different dosing sugar glucose-fructose syrup in the manufacture of buns. Experimentally proved that the replacement of sugar glucose-fructose syrup allows to obtain products with high volume, porosity and good organoleptic quality indicators.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропцукортістоздобні виробибродінняbunsglucose-fructose syrupsugardoughfermentationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробівArticle