Розвиток екотуризму як засіб економічного зростання Хмельницької області - Зарицька, Дарія Миколаївна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2012)
Екологічний туризм сьогодні відіграє значну роль у світовій індустрії туризму. За прогнозами експертів Всесвітньої туристичної організації у XXI столітті темпи його розвитку будуть зростати, а прибутки від екотуризму зроблять значний внесок в економіку багатьох країн світу, особливо тих, що розвиваються. Eco-tourism today plays a significant role in the global tourism industry. According to experts of the World Tourism Organization in the XXI century the pace of development will increase, as revenue from ecotourism will make a significant contribution to the economy of many countries, especially developing countries.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; економічне зростання; екотуризм; economic growth; ecotourism