Вплив хлібопекарних дріжджів спиртових заводів різних рас на зміни в біополімерах тіста - Дробот, Віра Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Бужак, Л. І. (My University, 1996)
Дослідження присвячені вивченню якості пресованих дріжджів спиртових заводів та їх вплив на біополімери тіста. Встановлено, що дріжджі спиртових заводів раси Г-112 мають високий вміст відновленого глютатіону та низьку мальтазну активність, що привело до погіршення якості готових виробів. Research examining the quality of pressed yeast distilleries and their effects on biopolymers dough. Found that yeast distilleries race G-112 have a high content of reduced glutathione and low a maltasie ctivity, leading to a deterioration in the quality of finished products.
Keywords: пресовані дріжджі; дріжджі спиртових заводів; глютатіон; мальтазна активність; трегалоза; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; pressed yeast; yeast distilleries; glutathione; maltasie activity; trehalose