Дробот, Віра ІванівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаБужак, Л. І.2013-09-232013-09-231996Дробот, В. І. Вплив хлібопекарних дріжджів спиртових заводів різних рас на зміни в біополімерах тіста / В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Л. І. Бужак // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : Тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня 1996 р. - К.: УДУХТ, 1996. – С. 200.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9868Дослідження присвячені вивченню якості пресованих дріжджів спиртових заводів та їх вплив на біополімери тіста. Встановлено, що дріжджі спиртових заводів раси Г-112 мають високий вміст відновленого глютатіону та низьку мальтазну активність, що привело до погіршення якості готових виробів. Research examining the quality of pressed yeast distilleries and their effects on biopolymers dough. Found that yeast distilleries race G-112 have a high content of reduced glutathione and low a maltasie ctivity, leading to a deterioration in the quality of finished products.otherпресовані дріжджідріжджі спиртових заводівглютатіонмальтазна активністьтрегалозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівpressed yeastyeast distilleriesglutathionemaltasie activitytrehaloseВплив хлібопекарних дріжджів спиртових заводів різних рас на зміни в біополімерах тістаThesis