Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2018-04-052018-04-052015Устименко, І. Розробка складу і технології одержання жирового компоненту для нормалізації молочно-білкового продукту / І. Устименко, Г. Поліщук // Технічні науки : наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції Молодих учених, аспірантів і студентів 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 301.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26874Сутність розробки полягає в цілеспрямованому доборі рослинних жирів, які дозволяють направлено регулювати вміст у готовому продукті поліненасичених жирних кислот та інших життєво важливих і необхідних для організму людини речовин, та встановленні рекомендваного складу і режимів одержання «рослинних» вершків для нормалізації білкового зернистого продукту. The essence of the development is the purposeful selection of vegetable fats, which allow to regulate the content in the finished product of polyunsaturated fatty acids and other vital and necessary substances for the human body, and the establishment of the recommended composition and modes of obtaining "vegetable" cream to normalize the proteinaceous product.uk-UKхарчова емульсіяfood emulsionказеїнат натріюsodium caseinateмолочно-білковий зернистий продуктmilk-protein granular productкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка складу і технології одержання жирового компоненту для нормалізації молочно-білкового продуктуOther