Розробка складу і технології одержання жирового компоненту для нормалізації молочно-білкового продукту - Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2015)
Сутність розробки полягає в цілеспрямованому доборі рослинних жирів, які дозволяють направлено регулювати вміст у готовому продукті поліненасичених жирних кислот та інших життєво важливих і необхідних для організму людини речовин, та встановленні рекомендваного складу і режимів одержання «рослинних» вершків для нормалізації білкового зернистого продукту. The essence of the development is the purposeful selection of vegetable fats, which allow to regulate the content in the finished product of polyunsaturated fatty acids and other vital and necessary substances for the human body, and the establishment of the recommended composition and modes of obtaining "vegetable" cream to normalize the proteinaceous product.
Keywords: харчова емульсія; food emulsion; казеїнат натрію; sodium caseinate; молочно-білковий зернистий продукт; milk-protein granular product; кафедра технології молока і молочних продуктів