Удосконалення моделі системи управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості - Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович (My University, 2017)
Управління якістю готової продукції – багатоаспектне питання, розв’язок якого передбачає застосування комплексного підходу до вирішення задач щодо забезпечення належної якості продукції. Результати проведених досліджень вказують на наявність суттєвих втрат від браку та низької якості продукції на підприємствах харчової промисловості. Дослідження цієї проблеми й розробка методичних прийомів удосконалення системи управління якості продукції є актуальним питанням в умовах сучасного економічного світу. Quality control of finished products - Multi-question solution which provides a comprehensive approach to solving problems concerning the assurance of product quality. The studies indicate the presence of significant losses from lack and poor quality products to the food industry. The study of the problem and develop instructional techniques improving product quality management system is a key issue in today's economic world.
Keywords: система управління; продукт; підприємство; якість; system management; product; enterprise quality; кафедра економіки і права