Створення зносостійких покриттів - Некоз, Олександр Іванович; Колісніченко, О. В.; Батраченко, Олександр Вікторович (My University, 2010)
Influence researches impuls-plazma hardenings of knifes of meat-grinders on increase of their durability are carried out. It is established that depending on modes of strengthening processing, increase of durability from 1,8 to 4 times is reached.

Вплив досліджень Імпульс-плазмовий зміцнення ножами м'ясо-шліфувальні на підвищення їх довговічності проводилися. Встановлено, що в залежності від режимів зміцнюючої обробки, підвищення міцності від 1,8 до 4 разів на досягнута.
Keywords: Impuls-plazma; meat-grinders; імпульс-плазмовий; м'ясо-шліфувальні