Додаткові готельні послуги як показник якості та культури обслуговування - Срібна, Софія Валентинівна; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2015)
З метою підвищення якості та культури обслуговування клієнтів, а також конкурентоспроможності на світовому ринку готельних послуг, підприємства повинні мати не тільки високий рівень комфорту, але й широкий набір додаткових послуг. To improve the quality and culture of customer service and competitiveness in the global market of hotel services, companies must have not only a high level of comfort, but also a wide range of additional services.
Keywords: готельні послуги; обслуговування; якість; hotel services; service; quality; кафедра туристичного та готельного бізнесу