Титаренко, А. Л.Шаран, Андрій Васильович2014-07-142014-07-142014Титаренко, А. Удосконалення технології підготовки зерна круп'яних культур до переробки / А. Титаренко, А. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 275-276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16111Підготовка зерна є одним із завершальних етапів у процесі його переробки на крупи й має велике значення для отримання продуктів високої якості. Вибір способу піготовки партій зерна, залежно від їх початкової якості та цільового призначення, є досить важливою технологічною операцією. Prepare corn is one of the final stages in the process of processing cereals and is important for obtaining high quality products. Choose how pihotovky parties grain, depending on the original quality and purpose, is a very important process operation.uk-UKкруп'яні культурипереробка зернапідготовка зернаgrouts cropsgrain processingpreparation of grainкафедра технології зберігання і переробки зернаУдосконалення технології підготовки зерна круп'яних культур до переробкиOther