Удосконалення технології підготовки зерна круп'яних культур до переробки - Титаренко, А. Л.; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2014)
Підготовка зерна є одним із завершальних етапів у процесі його переробки на крупи й має велике значення для отримання продуктів високої якості. Вибір способу піготовки партій зерна, залежно від їх початкової якості та цільового призначення, є досить важливою технологічною операцією. Prepare corn is one of the final stages in the process of processing cereals and is important for obtaining high quality products. Choose how pihotovky parties grain, depending on the original quality and purpose, is a very important process operation.
Keywords: круп'яні культури; переробка зерна; підготовка зерна; grouts crops; grain processing; preparation of grain; кафедра технології зберігання і переробки зерна