Адгезія харчових продуктів в процесах пакування - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2006)
Автори пропонують новий метод дослідження адгезії структурованих дисперсних систем. Установка проста в експлуатації, наявність програмного забезпечення, можливість проведення досліджень на підвищених швидкостях поділу продуктів з пластини, що дозволяють його широке впровадження в рахунках параметрів робочих елементів технологічного та пакувального обладнання. Отримані експериментальні дані адгезії вагою від желе з добавками пектину добре корелюють з даними посилання на аналогічні товари.

The authors propose a new method of studying adhesion of structured disperse systems. Installation is simple in operation, the software, the ability to conduct research on high-speed separation of products from the plate, allowing its widespread implementation in the account settings work item processing and packaging equipment. The experimental data of adhesion weight of jelly with added pectin correlate well with data links to similar products.
Keywords: адгезія; adhesion; методика дослідження; methods of investigation; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції