Хорунжа, Тетяна ОлегівнаПасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій Іванович2024-08-052024-08-052021Хорунжа, Т. О. Новий емульсійний соус на фруктовій основі для пастеризованих ковбас / Т. О. Хорунжа, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 258-260https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44280Отримано результати проведеного математично-статистичного прогнозування дозволяють визначити критичні фактори для забезпечення мікробіологічної стабільності і стабільності до псування жирнокислотного складу ковбас вареної групи.The obtained results of the mathematical and statistical forecasting allow us to determine the critical factors for ensuring microbiological stability and stability to deterioration of the fatty acid composition of sausages of the cooked group.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівфркуктові соусипастеризовані ковбасиfruit saucespasteurized sausagesНовий емульсійний соус на фруктовій основі для пастеризованих ковбасThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000- 0001-6692-7472