Інновація в термічному обробленні напівфабрикатів - Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич (My University, 2014)
Економічна криза вносить суттєві корективи в усі сфери українського виробництва, включаючи і м'ясну промисловість. Нестабільний попит і скорочення обсягів випуску м'ясопродуктів на 6% у першому півріччі 2014 р. порівняно з аналогічним періодом минулого року змушує виробників шукати способи зниження витрат і збереження необхідного рівня рентабельності. До розумних рішень можна віднести раціональне використання сировини, випуск широкого асортименту виробів невеликими партіями і, звичайно виробництво популярних продуктових груп. А до них, в першу чергу, відносяться напівфабрикати і готові страви. The economic crisis is making significant changes in all spheres of Ukrainian production, including meat industry. Unstable demand and reduce meat output by 6% in the first half of 2014 compared to same period last year, forcing manufacturers to look for ways to reduce costs and preserving the required level of profitability. By intelligent decisions can be include the rational use of raw materials, production of a wide range of products small parties and of course the production of popular product groups. And for them, primarily include semi-finished and ready meals.
Keywords: напівфабрикати; економічна криза; термічне оброблення; semi-finished products; economic crisis; thermal processing; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів