Ященко, Вікторія СергіївнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаІванов, Сергій Віталійович2013-11-052013-11-052013Ященко, В. С. Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску / В. С. Ященко, Л. Ю. Арсеньєва, С. В. Іванов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9 (106). – С. 6-9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11044Запропоновано виготовляти хлібні палички, збагачені гливою звичайною та харчовим казеїном, за допомогою бродильно-формувального агрегату. Досліджено вплив рецептурних компонентів та підвищеного тиску, що створюється в камері агрегату, на перебіг мікробіологічних процесів у тісті та його структурно-механічні властивості. A make-grain palyching, enriched with oyster mushroom and food casein by Fermentation form ~ binding unit. The effect of receptor tour components and high pressure created in the unit cell, the flow micro- robiolohichnyh processes in the test and its structure Turnu mechanical properties.otherхлібні паличкиглива звичайнахарчовий казеїнбродильно-формувальний агрегатпідвищений тискмікробіологічні процесиструктурно-механічні властивостіbreadsticksoyster mushroomedible caseinfermentation-molding machinehigh blood pressuremicrobiological processesstructural and mechanical propertiesкафедра експертизи харчових продуктівПеребіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тискуArticle