Аветян, Едуард ГеоргійовичПешук, Людмила Василівна2014-12-042014-12-042014Патент № 107045 UA, МПК А23L 1/317 (2006.01) Сардельки ’’Кролячі’’ / Пешук Л. В., Аветян Е. Г. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 201308414 ; заявл. 04.07.2013 ; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19009Задачею винаходу є створення рецептури сардельок на основі м'яса кролів, які мають підвищені функціонально-технологічні властивості за рахунок поліненасичених жирних кислот, вітамінів та мінеральних речовин. The object of invention is to create recipes sausages meat from rabbits that have higher functional and technological properties by polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.uk-UKсардельким’ясо кролябіомаса грибів гливашротекстрактsausagesrabbitmushrooms oyster biomassmealextractкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСардельки ’’Кролячі’’ (Патент на винахід № 107045)Other