Сардельки ’’Кролячі’’ (Патент на винахід № 107045) - Аветян, Едуард Георгійович; Пешук, Людмила Василівна (My University, 2014)
Задачею винаходу є створення рецептури сардельок на основі м'яса кролів, які мають підвищені функціонально-технологічні властивості за рахунок поліненасичених жирних кислот, вітамінів та мінеральних речовин. The object of invention is to create recipes sausages meat from rabbits that have higher functional and technological properties by polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.
Keywords: сардельки; м’ясо кроля; біомаса грибів глива; шрот; екстракт; sausages; rabbit; mushrooms oyster biomass; meal; extract; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів